Mafuaaga o le faia o fefaatauaiga i fafo ma Saina

1. Le fa'apisinisiina o le tamaoaiga o le lalolagi.

2. I Saina, o le faia o fefa'ataua'iga i fafo ua avea ma masani, ma o se auala fo'i mo fale gaosimea uma ma atina'e e tu'ufa'atasia.O pisinisi ta'uta'ua e fa'alagolago i fefa'ataua'iga i fafo e atia'e ma fa'atupu ai ni tupe maua mo a latou atina'e.O le mea lea, afai e manaʻo faleoloa e faʻateleina le malosi, e tatau ona latou amata i fefaʻatauaiga i fafo, faʻaputu tupe mai fafo, faʻaputu tupe, ma aloese mai faʻalavelave tau tamaoaiga.

3. O Saina ose atunu'u gaosi oloa ma ose gaosiga tele, fa'atasi ai ma le tele o le malosi ma le tele o fale faigaluega.O le fa'atauvaga o tupe maua i totonu o le atunu'u o lo'o i lalo o le mamafa tele, ma o se tulaga masani le faia o fefa'ataua'iga i fafo.

4. O oloa faʻavae malosi, o oloa faʻapitoa a Saina e sili ona aoga mo fefaʻatauaiga i fafo.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le uaina, o mea manogi, mea faʻatoʻaga, ma isi mea e sili ona lauiloa i tagata mai fafo, ma e lelei tele foi i maketi i fafo.

5. O le tele o kamupani i Saina ua leva ona galulue, ma e faigata ona faʻaauau pea ona atiaʻe.O a latou tupulaga o loʻo nofoia le maketi ma e iai faʻatapulaʻa i totonu o malo.I le taimi nei, o le faʻafeiloaʻi atu i atinaʻe mai fafo ma ulufale atu i le maketi faʻavaomalo e aoga i le aʻoaʻoina oa latou faiga faʻatekonolosi, auiliiliga ma isi itu ma a latou paaga faavaomalo, ma e faʻamalosia i le suiga o latou lava fale gaosimea.O mana'oga fa'ava-o-malo e maualuga tele, ma o le fetuuna'i i latou laina fa'apotopotoga e mafai ai ona fa'alautele atili a latou oloa.O le faʻaleleia o tulaga lelei o oloa ma agai atu i se faiga faʻatekonolosi o le a fesoasoani i le faʻaleleia atili o le pulega faʻapitoa ma le lelei o oloa, ma faʻateleina le vaʻaia o falegaosimea ma atinaʻe i totonu o le atunuʻu.E mautinoa le lelei o oloa ma lelei le tautua.

6. O le faʻagasologa o fefaʻatauaʻiga i fafo e faʻafaigofieina, o le faʻailoga mo fefaʻatauaʻiga i fafo ua faʻaititia, ma o le faʻatau atu i fafo e faigofie ma faigofie!
Fa'amanuiaga ole fai fefa'ataua'iga i fafo:

1 Muamua lava, ua alofia ai le tele o omiga mai le faatautava ma isi atunuu.

2 Lona lua, ina ia tatalaina maketi fou, soʻo se atinaʻe e manaʻomia le tuiina o le toto fou, lea e mautinoa e faʻaosofia e fefaʻatauaiga i fafo.

3 O fale e seasea ma taugata.O Saina e tele fanua ma tamaoaiga tele.O meafaitino ma tagata faigaluega e fai si maualalo.O se fa'aaliga foi lea a atunu'u tau atia'e.


Taimi meli: Nov-24-2021

Afai e te manaʻomia soʻo se faʻamatalaga o oloa, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou e lafo atu ia te oe se upusii atoa.